Golvvård

Golvvård

  • golv i trä- parkett, plank
  • golv i plast, gummi, laminat, linoleum
  • golv i sten- marmor,skiffer, kalksten
  • konstgjord sten- kakel, keramik, tegel
  • golv i cement och betong
  • golv försedda med heltäckningsmattor

Golv är våra speciella ”skötebarn” som vi ägnar mycket omsorg och know-how åt. Det är lätt att förstå varför golven är så viktiga för dig som kund – och därmed också för oss.
För det första utgör golven en betydande del av det visuella helhetsintrycket efter städningen. En speglande golvyta gör intryck på vem som helst som beträder ett rum.
För det andra  slits golven, både i ditt hem, kontor eller i din affär, mest av allt. Det är många skor som nöter golven varje dag.

Damm, smuts och speciellt smågrus bidrar till ännu mer nötning. Golv som inte sköts, blir snart fula och så småningom utslitna. Det är obekvämare och dyrare att byta till ett nytt golv än att sköta det man har.

Vill du åtgärda ett slitet trägolv, t ex en repig parkettyta eller ett fläckigt plankgolv, gör slipning och försegling med speciallack, hårdvaxolja eller olja underverk. I många år framöver kommer du att kunna glädja dig åt ett representativt golv, om du låter oss sköta detta jobb och sedan fortsätta vårda den rena nya golvytan!

Just för ditt golv- må det vara av trä, sten eller konstgjort material, har vi de rätta, skonsamma och effektiva rengörings- och polermedlen och arbetsredskapen. Detta i kombination med vår sakkunskap borgar för lysande resultat som kommer kunden till godo.

Vidare är vi specialister på rengöring av heltäckande mattor. Du kommer att se skillnaden efter att våra specialister har tagit varsamt  hand om din heltäckningsmatta.Den blir både mer hygienisk och vackrare efter behandlingen.